Interieuver - Over ons

Uw Specialist in Maatwerk

Lees meer

Erik de Reuver is in 2002 begonnen onder de naam De Reuver Keukens en Kasten. Keukens en kasten werden naar de wens van particuliere opdrachtgevers in vele stijlen op maat gemaakt.

In 2004 is het maken van winkelinterieur erbij gekomen. Omvangrijke projecten, maar ook specifieke wensen werden met de klant besproken en uitgewerkt. “Omdat wij niet alleen maar keukens en kasten maakten, maar ook kamer en suites en andere interieurstukken, hebben wij ervoor gekozen om onze bedrijfsnaam te wijzigen in Interieuver.”

“Er is boven de werkplaats een bescheiden showroom met keukenopstellingen, kamer en suites en kasten. Het eerste gesprek voer ik meestal met de klant hier in de showroom. We kunnen dan de wensen en de mogelijkheden met elkaar bespreken. Tevens kan de klant de materiaalmogelijkheden bekijken. Er is ook een mogelijkheid om in de werkplaats te kijken; meestal is er wel een interieurstuk wat we op dat moment aan het maken zijn. In het tweede gesprek bij de klant thuis, wordt het ontwerp en de wensen verder doorgenomen, zodat we samen tot een juist ontwerp komen.”

De stijl van Interieuver laat zich typeren van landelijk tot designmeubels. Behalve het maken en inbouwen doet Interieuver ook de bijkomende verbouwingen. “We slopen, verplaatsen muren, leggen leidingen aan. Wij zorgen voor een loodgieter, stukadoor, elektricien e.d. of werken samen met een aannemer. Deze flexibiliteit is een groot voordeel. We werken niet volgens vaste concepten.

De regio waarbinnen Interieuver werkt is groot. “We hebben projecten uitgevoerd in Groningen, maar ook in Breda.“

 

Wilt u meer weten?

Stuur een bericht

We willen graag uw naam weten.
Graag een juist telefoonnummer
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer